Connect with us

Actualitat

La SAM ha iniciat el procés d’adhesió a la Junta Arbitral de Consum de les Illes Balears

La SAM ha iniciat el procés d'adhesió a la Junta Arbitral de Consum de les Illes Balears

Els consumidors disposaran d’una nova eina per resoldre els conflictes i reclamacions amb els serveis d’aigües, ORA i aparcaments públics del municipi de Manacor

L’empresa pública de l’Ajuntament de Manacor (SAM) que gestiona en el nucli urbà de la ciutat i a Cala Murada els serveis d’aigües, tant subministrament com clavegueram, i a tot el terme municipal el servei d’ORA i aparcaments subterranis, ha iniciat el procediment administratiu d’adhesió a la Junta Arbitral de Consum de les Illes Balears.

Es tracta d’un organisme del Govern Balear destinat a fer arbitratges entre empreses públiques i consumidors. L’arbitratge de consum és una eina per a solucionar les controvèrsies que poden sorgir entre les persones consumidores i les empreses o professionals, sense necessitat d’anar als tribunals ordinaris de Justícia.

A les nostres Illes, la Junta Arbitral de Consum de les Illes Balears té com a finalitat resoldre les reclamacions presentades pels consumidors contra empreses o professionals que accepten resoldre la controvèrsia mitjançant l’arbitratge de consum.

Així, de forma imminent, els ciutadans de Manacor que facin ús de qualsevol dels serveis que gestiona la SAM i tenguin qualsevol conflicte o incidència podran apel·lar a la Junta Arbitral, sense i quan considerin que no han estat atesos de forma adequada. Això sens dubte ajudarà a seguir millorant el funcionament de l’empresa i la qualitat dels serveis que proporciona, segons ha informat el mateix Consistori.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com