Connect with us

Oci i Cultura

Trobau alguna diferència en el pòster de la pel·lícula ‘Curiosa’ exhibit a França i Espanya?

Trobau alguna diferència en el pòster de la pel·lícula 'Curiosa' exhibit a França i Espanya?

Ha tornat la censura?

La pel·lícula Curiosa va arribar a les sales de cinema espanyoles el passat 13 de desembre. Escrita i dirigida per la cineasta Lou Jeunet, el film descobreix la fascinant història de Marie de Régnier, una dona lliure i independent que va experimentar amb la seva sexualitat, a la vegada que va obtenir una prolífica carrera en el món de la literatura i la poesia.

No obstant això, més enllà de les crítiques de cinema i de les primeres opinions dels espectadors, ha estat aquest dijous quan s’ha tornat a posar el focus en aquesta producció francesa. El motiu ha estat el seu pòster de promoció a Espanya, una imatge que res té a veure amb la que s’ha utilitzat a França.

En el cartell original, es pot veure a una dona en una postura suggeridora. En la versió espanyola, en canvi, s’ha retallat la meitat del cos de la dona i s’han omès algunes parts, com les natges i l’esquena. Els comentaris en les xarxes socials no s’han fet esperar. Ha tornat la censura a Espanya?, s’han demanat molts internautes. Què està passant?, ens demanan nosaltres.

Són tendència