Connect with us

Actualitat

L’exbatlessa de Son Servera, Natalia Troya, nova directora insular de Seguretat Viària i Activitats Classificades

Cristina Ballester, Paula Ginard i Jaume Alzamora també han pres possessió de les noves direccions insulars

Natalia Troya Isern, que ocupa el càrrec de batlessa de Son Servera fins el passat dissabte, ha promès aquest dilluns el càrrec de directora insular de Seguretat Viària i Activitats Classificades, càrrec de nova creació i que s’incorpora al departament de Territori i Infraestructures que encapçala Mercedes Garrido. Troya no abandonarà el càrrec de regidora d’Urbanisme i Personal de Son Servera.

També han possessió de les noves direccions insulars, Paula Ginard Vílchez, fins ara directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, es la nova  directora insular de Turisme. Per la seva part, Cristina Ballester Parets, fins ara directora insular d’Hisenda i Pressuposts, ha promès el càrrec de directora insular d’Hisenda, Pressuposts i Projectes.  Les dues direccions insulars formen part del departament d’Economia i Hisenda, que dirigeix Cosme Bonet.
Jaume Alzamora Riera, fins ara director insular de Participació ciutadana i Joventut, ha pres possessió del càrrec de director insular de Promoció Socioeconòmica.

Són tendència