Connect with us

Actualitat

El PP denuncia que els comptes del Govern del 2020 no preveuen el nou Centre de Salut de Manacor

Cap de les esmenes presentades pels conservadors a la Llei de pressuposts generals, referents a les inversions previstes inicialment en el municipi, han estat acceptades

El nou Centre de Salut, projectat a la zona de l’Auditori de Manacor, no començarà a executar-se durant el pròxim exercici. El PP de Manacor ha emes aquest dijous un comunicat denunciant aquest fet, exposant que el grup parlamentari popular, a instàncies del partit de Manacor, va presentar un seguit d’esmenes a la Llei de pressuposts generals de la comunitat autònoma 2020, que pretenien assegurar les inversions i millores compromeses amb el municipi de Manacor.

Segons la nota de premsa del PP, “malauradament, cap d’elles no ha estat aprovada, deixant paleses les vertaderes intencions del govern del Pacte envers del nostre municipi. Sense anar més enfora, en els comptes 2020 no hi havia ni una sola partida per a començar a executar el segon centre mèdic plantejat a la zona de l’Auditori”.

Els conservadors, aprofitant el comunicat, per a recordar que “a principis d’aquest any 2019, l’Ajuntament de Manacor va cedir uns terrenys al Govern de les Illes Balears per a la construcció d’aquest segon centre de salut. La cessió, de fet, va ser aprovada en sessió plenària. Però l’esmena no ha estat aprovada. El govern del Pacte priva Manacor de tenir un segon, i més que necessari, centre de salut”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència