Connect with us

Opinió

S’Agrícola, Sa Bassa i la degradació del centre neuràlgic

S'Agrícola, Sa Bassa i la degradació del centre neuràlgic

Xafarderil àgora manacorina

Tothom sap que pels voltants de Sa Bassa i més concretament enrevoltant S’Agrícola hi ha moments que semblen sortits d’una pel·lícula neorealista del cinema italià i aquest lloc emblemàtic esdevé una petita i xafarderil àgora manacorina.

Tot i escau, si el Xarop ha tancat i s’han acabat els dijous de música en viu i deixa orfe de local l’esmorteïda delegació de l’OCB, si en Rocco (sempre a l’aguait) endiumenge el seu polit mostrador, si l’etern i prolífic Rafel Coque té tal o qual candidat per llogar el local que ha deixat el banc, entitat que per cert intentà rompre Jaume Asens i Llodrà, Itziar González, Jordi Gorrió, Pla General, Més + Esquerra i l'OCB de Manacorl’estètica de l’edifici BIC del Crèdit Balear (a l’infern siguin llurs dirigents) , que si els xinesos fan un caramull d’hores, qui són els nombrosos i multiracials llogaters de les finques veïnes , quin dinar ha fet en Jaume (casiner, donat i gran cuiner) i l’espectacle de veure’l partir amb la seva velo amb una capsa o dipòsit manual on hi dur menjar preparat, perdrà l’equilibri… ? Tothom pendent. No passeu ànsia, l’home fort de s’Agrícola tindria lloc preferent amb els saltimbanquis del Circ du Soleil, està acostumat a torejar a places molt més exigents i amb públic de tota casta.

La darrera va passar divendres passat amb la projecció del film de sèrie C “Una droga llamada Helen anunciada a tota plana com un reclam- revival de picadors i decorats naturals del Port i de la Torre dels Falcons de cartó pedra, res … per veure na Carmencinta, na Rafelet i sobretot en Parin de Sa Comercial fent de Policia, per cert, primer President de s’Agrícola que decideix obrir portes perquè hi entrés gent i aires nous, a part dels Cromanyons que hi tenien seient i posada reservada. L’organització de l’acte va començar amb molt de retard, ja que el CD no encaixava. Una anècdota.

S'Agrícola, Sa Bassa i la degradació del centre neuràlgic

Aquest dies hem vist un detall que no ens ha agradat gens ni mica, mirau la fotografia del pis de damunt del restaurant Mig i Mig, fixau-vos en les tres vidrieres obertes de bat en bat, sense persianes i fetes mal bé. Quina imatge de degradació en ple centre neuràlgic del poble. Ho podem permetre?.

El que dèiem, l’espectacle a dins i a fora és deixar passar el temps i fixar-se amb els petits o grans detalls. Tant és així que aprofitant aquests dies de bonança i l’encesa dels llums nadalencs hem vist un detall que no ens ha agradat gens ni mica, mirau la fotografia del pis de damunt del restaurant Mig i Mig, fixau-vos en les tres vidrieres obertes de bat en bat, sense persianes i fetes mal bé. Quina imatge de degradació en ple centre neuràlgic del poble. Ho podem permetre?. És ben hora que l’Ajuntament hi prengui part!.

Són tendència