Connect with us

Comunitat

Greenpeace escampa objectes gegants de plàstic en aigües de Balears

El Rainbow Warrior de l’organització ecologista arribarà a Palma aquest dimecres horabaixa i celebrarà una jornada de portes obertes

L’organització ecologista Greenpeace ha escampat una desena d’objectes gegants de plàstic en aigües de Balears en una acció simbòlica per visibilizar el problema de la contaminació en el Mediterrani.

Activistes han llançat a l’aigua alguns dels objectes que més es troben a les platges mediterrànies com a ampolles o tassons, i han advertit en un comunicat que els envasos d’usar i tirar són els residus que més s’abandonen en el medi ambient i molts acaben en platges i oceans.

Per donar visibilitat al que està passant sota les aigües mediterrànies, encara que no es pugui veure, Greenpeace ha col·locat deu objectes gegants simbolitzant els residus més presents en el mar: dues ampolles de 12 metres, dos tassons de sis metres, taps i pajitas, i ha desplegat una pancarta amb el lema #NoPlastic.

La responsable de la campanya d’Oceans de l’entitat, Elvira Jiménez, ha explicat que així cerquen “fer visible l’invisible, que és la contaminació per plàstics que envaeix el Mediterrani”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència