Connect with us

Actualitat

Recriminen que l’Ajuntament de Felanitx faci encàrrecs de despesa pública a empreses de fora poble

Recriminen que l'Ajuntament de Felanitx faci encàrrecs de despesa pública a empreses de fora poble

El PP fa esment a una factura de 562 euros a Viatges Manacor per poder assistir a la fira turística World Travel Market de Londres, “a la qual al final ningú de l’equip de govern hi va viatjar

El Partit Popular de Felanitx critica durament que el batle, Jaume Montserrat, renegui del comerç local de Felanitx a l’hora de fer encàrrecs des de l’Ajuntament. En aquest sentit, els populars li recriminen que la despesa pública municipal es faci a empreses comercials d’altres municipis com Campos, Manacor o Palma.

Així, els populars lamenten “profundament” el pagament d’una factura de 562 euros a Viatges Manacor per a un viatge a la fira turística World Travel Market de Londres, “a la qual al final ningú de l’equip de govern hi va viatjar” i que ara, a través d’una circular, s’informi als felanitxers que per fer les còpies de les noves claus de les bústies de S’Horta vagin a ferreteries de Campos, Manacor i Palma.

La portaveu de Grup Municipal Popular, Catalina Soler, incideix en que “Felanitx no es mereix el menyspreu de l’equip de govern als nostres comerciants”. “Els doblers públics s’han de moure al nostre municipi per a que les famílies felanitxeres disposin de més recursos econòmics”, afegeix Soler.

Aquest va ser un dels temes que es varen tractar en la darrera sessió plenària i que, demanat al respecte per la també presidenta del PP de Felanitx, el batle va contestar que “ja ens informarien del per què de la decisió presa en els dos casos”, el que per a Soler “és vergonyós i una falta de respecte absoluta a el comerç de Felanitx i a tots els felanitxers en general”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència