Connect with us

Vídeos Recomanats

Roig! presenta “Disc Estrella” a l’Espai 36

També actuarà el cantautor Roger Pistola, que també prepara nou treball per a principis de 2020

Aquest pròxim divendres dia 20, Roig! presentaran a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar el seu nou treball, “Disc estrella”, àlbum en què recopila algunes de les cançons més conegudes de la seva discografia i dos temes inèdits, i que ha suposat el debut de la banda per a Bubota Discos.

A Sant Llorenç, acompanyarà Roig! el cantautor Roger Pistola, que també prepara nou treball per a principis de 2020.

El concert serà a les 19:30 hores i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Llorenç i la col·laboració del grup de joves Granots & Sopes. L’entrada anticipada costa 8€ i 10€ a taquilla.

Guanyadors del Premi Joventut del concurs Sona 9 del 2015, enregistraren als Estudis Urban de Rafa Rigo, sota la producció de Juanjo Tomás, el seu tercer treball, Souvenir (2017), un treball enèrgic i lluminós amb què, novament, validen el seu alt potencial mitjançant petits himnes com “Groenlàndia”, “Mestre Hereba” o “Pudak 3000”. Avalats per centenars de concerts –alguns d’ells, a capitals com Madrid o València–, Roig! deixaren de ser la banda capdavantera de Manacor per convertir-se en el que són a dia d’avui: una de les formacions més originals i carismàtiques del nostre arxipèlag.

Aquest pròxim divendres dia 20, a les 19,30 hores

Amb Disc estrella la banda estrena la seva nova etapa a Bubota Discos, recuperant algunes de les cançons més memorables dels seus anteriors treballs a més de dos temes que obrin noves portes de cara al futur, “Queda una estona” i “Un món”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com