Connect with us

Societat

Ets dels qui aprofiten l’oli de les conserves?… sàpigues que no és recomanable

Ets dels qui aprofiten l'oli de les conserves?... sàpigues que no és recomanable

El factor més important, i que molts de consumidors desconeixen, és que tenen una gran quantitat de sal

Què passa, per posar un exemple, amb l’oli de les llaunes de tonyina que aprofitam per preparar un plat d’enciam o una amanida? Té la mateixa qualitat que el que compram per cuinar?. Idò, que sàpigues d’entrada que no és gens recomanable aprofitar-ho.

Beatriz Robles, dietista nutricionista i tecnòloga alimentària, no és recomanable fer servir l’oli de la llauna per amanir l’amanida, encara que no et farà mal si l’utilitzes i l’ingereixes. Segons aquesta experta en nutrició, el factor més important és que l’oli de la majoria de les conserves tenen una gran quantitat de sal. Hi ha molta gent que no té en compte aquest aspecte importantíssim per exemple, per als hipertensos.

En la majoria dels casos tenim costum de comprar olis d’oliva verge, o verge extra, normalment, que són de millor qualitat. Els olis, d’oliva o de gira-sol, que es fan servir a les conserves, són refinats. Segons la nutricionista, no podem esperar obtenir els mateixos beneficis amb uns que amb uns altres, ja que sempre seran millor els olis verge.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència