Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç facilitarà l’aparcament al seu centre de salut amb 180 noves places de pàrquing

El canvi de normes subsidiàries també permetrà ampliar el carrer del Cos per millorar la xarxa de circulació

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat amb els vots a favors del Gisca, PSIB-PSOE i Més i les abstencions del PP, una modificació puntual de les normes subsidiàries per poder ampliar el carrer del Cos i construir un aparcament al costat de la unitat bàsica de salut.

En total aquesta modificació de les normes afecta una superfície de més de 10.000 metres quadrats situats en sòl rústic. Els terrenys s’ubiquen a l’est del carrer del Cos, des de la confluència dels carrers Abeuradors i Pou, a la plaça Pou Vell, fins el torrent de ses Planes a l’alçada de la zona de Can Blanc, creuant per a davall de la carretera que condueix a Son Servera.

Una vegada aprovat la modificació de normes per part del Consell de Mallorca, el carrer del Cos, que enllaça la plaça Pou Vell amb la carretera Ma-403, s’ampliarà amb una secció total de 14,5 metres, i es canalitzarà el torrent existent amb una secció continua de 3,5 metres amb tot aquest tram.

L’equip de govern ha considerat oportú realitzar aquesta modificació per millorar la xarxa de circulació amb un vial de major amplària que l’actual i que recollirà el trànsit que accedeix al poble des de la rotonda de Son Servera.

El canal existent es continuarà canalitzant-lo fins el canal principal i evitant així les inundacions a la zona on s’acaba l’actual torrent.

L’Ajuntament també presentarà el projecte per construir un pàrquing proper al centre de salut per pal·liar les problemes d’aparcament de la zona centre per una capacitat d’uns 180 aparcaments. Ambdues actuacions costaran més de 750.000 euros.

 

Són tendència