Connect with us

Actualitat

Qüestionen que Manacor es gasti 40.000 euros en una pista de patinatge “per a només 17 dies”

Qüestionen que l'Ajuntament de Manacor es gasti 40.000 euros en una pista de patinatge "per a només 17 dies"

La regidora de Comerç, Maria Antonia Truyols, defensa la decisió que pretén afavorir les vendes dels comerços de la ciutat durant les pròximes festes”

Serà un dels grans atractius del programa d’aquestes pròximes festes de Nadal que han elaborat diferents àrees de gestió de l’Ajuntament de Manacor. Es tracta de la pista de patinatge ecològica que l’àrea de Comerç, conjuntament amb els comerciants del centre de la ciutat, han previst instal·lar aquest any en la rambla del Rei en Jaume, a partir del dia 20 de desembre i fins al 6 de gener. La regidora, Maria Antònia Truyols, va defensar la iniciativa que “pretén que serveixi de reclam per a potenciar i facilitar les vendes als comerços de la ciutat i que no va dirigida exclusivament als veïnats de Manacor, sinó també a la resta de ciutadans i famílies de la Comarca”. Els tiquets per a poder fer ús de la pista en qüestió seran lliurats pels diferents establiments que s’han adherit a aquesta iniciativa, prèvia compra d’un mínim de 15 euros, i inclou a diversos àmbits comercials, des de bars a botigues.

Els tiquets per a poder fer ús de la pista en qüestió seran lliurats pels diferents establiments que s’han adherit a aquesta iniciativa, prèvia compra d’un mínim de 15 euros

La portaveu del Pi, Catalina Riera, es va referir el passat dilluns a la nit a aquesta iniciativa en el ple municipal celebrat pel Consistori. Va mostrar la seva disconformitat amb la despesa que comporta: 40.000 euros. En opinió de Riera, “no crec que estigui justificada una despesa d’aquest muntant per una atracció que els veïnats únicament podran gaudir per un període de 17 dies”. La representant regionalista també va manifestar el seu desacord amb el procediment triat a l’hora que els ciutadans puguin fer ús de la pista, si bé es va pronunciar a favor de la decisió per potenciar el comerç local. Considera que els nins del municipi seran els principals beneficiats, al mateix temps que recordava que “existeixen moltes famílies, amb menors, que desgraciadament no poden fer front a unes compres que resulten indispensables per a poder utilitzar la pista”. Riera va demanar a Truyols que reconsiderés el sistema de distribució dels tiquets “perquè l’atracció pugui ser disfrutada per tots, al marge de les condicions econòmiques”. Truyols va lamentar no poder atendre la proposta de Riera, ja que el plec de condicions estava ja tancat i no permetia a hores d’ara cap mena de modificació.

Són tendència