Connect with us

Esports

Toni Nadal: “No som molt expressiu, però avui m’he emocionat”

L’oncle i entrenador del tennista manacorí veu a Rafel “millor en totes les superfícies que fa deu anys”

“La veritat és que no som molt expressiu, però he de reconèixer que avui m’he emocionat enmig de la pista al costat del meu nebot”. Entre un eixam de periodistes, així s’expressava Toni Nadal, poc minuts desprès d’haver entregat el desè Roland Garros a Rafel Nadal. “No sé si ho tornarem a veure, però ningú pensava que es batessin els catorze grans de Sampras i ja hi ha dos jugadors que ho han aconseguit”, en referència a Federer i al seu nebot.

Toni assegura que no va estar molt nerviós durant el partit: “Una mica al principi. Hi ha hagut molta diferència i no ho he viscut amb els nervis d’altres vegades. No sé si és el títol més emocionant, però estar dos anys sense guanyar-ho ho converteix especial”, ha declarat.

Toni ha restat importància al fet que lliurés la Copa. “És bonic, però no deixa de ser un fet anecdòtic, l’important és la victòria”. Li han demanat amb quina gesta compararia els deu títols del seu nebot, ha dit. “És difícil dir-ho ara, però tal vegada amb el salt de Beamon, o les Champions del Barcelona”, ha bromejat.

Són tendència