Connect with us

Actualitat

Les fortes ratxes de vent, de fins a 108 quilòmetres per hora, causen nombrosos incidents a Mallorca

Les fortes ratxes de vent, de fins a 108 quilòmetres per hora, causen nombrosos incidents a Mallorca

Un incendi en una nau agrícola a Santa Margalida i la caiguda d’un arbre de grans dimensions a Consell han estat les més destacades

Els vuit parcs de Bombers de Mallorca han efectuat 50 sortides fins a les 16.00 hores d’avui capvespre per incidències derivades del fort vent que està bufant a l’illa, entre les quals un incendi en una nau agrícola a Santa Margalida i la caiguda d’un arbre de grans dimensions a Consell han estat les més destacades.

Les fortes ratxes de vent, de fins a 108 quilòmetres per hora, causen nombrosos incidents a MallorcaDonat el fort vent, s’ha activat el protocol d’ajuda mútua entre els Bombers de Mallorca i els de Palma, i es dóna suport al municipi de Marratxí, ha informat el departament d’Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca en un comunicat. També actuen en coordinació amb altres serveis d’emergències.

Un dels incidents més destacats és l’incendi en una nau agrícola a Santa Margalida, en el qual intervenen operatius de quatre parcs dels Bombers de Mallorca.

També han intervingut per la caiguda d’un pi de grans dimensions sobre la façana d’un edifici en el Passeig Mallorca de Consell. La resta d’incidències han estat relacionades amb caigudes de branques, arbres, elements de façanes i elements estructurals, a més de tasques de neteja.

Mallorca ha registrat aquest migdia fortes ratxes de vent de fins a 108 quilòmetres per hora a Binissalem i de 100,1 km/h a Sa Pobla i Santa Maria del Camí, segons les dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) fins a les 14.00 hores.

Són tendència