Connect with us

Esports

Antoni Frontera, guanya per tercera vegada el Gran Premi de Manacor

El menador de la quadra Tot Un Somni s’ha imposat en la clàssica del Llevant amb un temps d’1.16’6, superant així el l’anterior rècord de la prova que estava en 1.17’0 des de l’any 2004

El menador Antoni Frontera, a les regnes d’Excellence, s’ha proclamat avui horabaixa a l’Hipòdrom de Manacor guanyador del Gran Premi de Manacor 2017. És la tercera vegada que el joquei palmesà s’imposa en la clàssica manacorina després de les victòries aconseguides l’any 2005 amb Lino de Font, i el 2009 a les regnes de Silver Mixo.
L’exemplar de la quadra Tot Un Somni ha finalitzat la cursa amb un temps d’1.16’6, superant així l’anterior rècord de la clàssica llevantina que estava en 1.17’0, ostentat des de 2014 per Jack di Monmes i Joan Bauzá.

L’egua menada per Antoni Frontera ha entrat a meta per davant de Es Gonyador de Font, conduit per Joan Antoni Riera, el qual ha finalitzat la prova amb un temps d’1.16’7, i d’Enemic, qui menat per Mateu Bosch ha fet un temps d’1.16’7. La quarta plaça ha estat per Esperança Mar, guanyador del 84è Gran Premi Nacional de Trot, que ha finalitzat la cursa amb un temps d’1.17’0 a les regnes del menador manacorí Miquel Mestre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència