Connect with us

Comunitat

Allau de dimissions a Podem Balears

Allau de dimissions a Podem Balears

Deu membres del partit, entre ells Baltasar Picornell i Laura Camargo, han fet pública aquest divendres la seva renúncia del Consell Ciutadà Autonòmic

L’expresident del Parlament, Baltasar Picornell, l’exportaveu adjunta de Podem en el Parlament, Laura Camargo, i altres vuit membres més de la formació han informat aquest divendres mitjançant una carta la seva dimissió del Consell Ciutadà Autonòmic de Podem Balears.

Segons el text de la seva renúncia, la decisió neix d’una “reflexió meditada” sobre el que consideren la “deriva erràtica” de la direcció del projecte i han afegit que la seva dimissió s’ha vist retardada durant un temps” degut a la convocatòria d’eleccions, sobre la qual “no volien interferir en els resultats”.

Més concretament, han atribuït la decisió a la “política de subalternidad i obediència al PSOE” que ha arribat fins a “la pràctica desaparició de les reivindicacions pròpies del Podem primigeni”, en relació a “la saturació turística, la protecció del medi ambient i a favor de la regeneració democràtica o de la lluita contra el deute que ofega les Illes”.

“Unes línies cada vegada més allunyades dels principis del republicanisme i de la impugnació del Règim del 78. Obsessió ‘gobernista’ a qualsevol preu, fins i tot deixant pel camí parts essencials del programa”, han afegit. També critiquen una “falta de democràcia interna”.

Són tendència