Connect with us

Son Servera

Antoni Servera, nou batle de Son Servera

Aquest dissabte s’ha fet efectiu el canvi de batlia entre el PSOE i els Independents en virtut del pacte de govern entre els dos partits

Antoni Servera Servera, cap de llista dels Independents de Son Servera, Cala Millor i Cala Bona ha estat nomenat aquest dissabte batle de l’Ajuntament de Son Servera després de la renúncia de la socialista Natalia Troya.

Aquest canvi respon a l’acord de govern entre el PSOE i els Independents que incloïa la batlia compartida entre els dos partits.

En la presa de possessió, Servera ha deixat constància de les línies estratègiques que dirigiran el seu treball com a batle i de tot l’equip de govern: la recuperació del patrimoni històric i natural del municipi, la protecció del medi ambient i de la gestió municipal sostenible, la millora de la mobilitat en el municipi, les millores en obres i carrers encara pendents i acostar la gestió de l’Ajuntament als ciutadans a través de trobades informatives.

El nou batle també ha volgut fer patent la “difícil situació que viuen els municipis a causa de la coneguda com a Llei Montoro i ha instat al Govern de l’Estat a flexibilitzar la normativa sobre gestió pressupostària permetent que els ajuntaments “puguin reinvertir el seu superàvit en el municipi i no haver de destinar-ho íntegrament a pagar deute als bancs”.

Servera també ha aprofitat per agrair el suport de tots els regidors de l’equip de govern i la lleialtat que han mostrat els socialistes durant aquests dos anys de batlia.

Per la seva banda, el PP, principal partit de l’oposició, ha volgut desitjar sort i encert al nou batle i ha recordat la seva posició contrària a aquest model de batlia compartida.

Són tendència