Connect with us

Actualitat

Nous intents d’estafa amb les revisions de gas en el municipi de Capdepera

Nous intents d'estafa amb les revisions de gas en el municipi de Capdepera

La Policia Local ha informat que en la zona només hi ha un tècnic autoritzat i que sempre circularà amb una furgoneta oficial de la companyia Repsol

La Policia Local de Capdepera ha advertit de nous intents d’estafa amb les revisions de gas en distints indrets del municipi gabellí. La Policia ha comunicat que s’han detectat nous casos per proposar inspeccions sense que fossin necessàries i sense els permisos pertinents.

Els estafadors solen adreçar-se principalment a habitatges on hi viu gent gran i, sota l’aparença d’un tècnic oficial, intenten convèncer-los que la instal·lació està caducada i que s’ha d’actualitzar. Per aquest servei cobren entre 60 i 100 euros, però el canvi no té cap validesa legal.

Mitjançant una circular, la Policia Local ha recordat als veïnats que en el municipi només hi ha un únic tècnic de revisió autoritzat, Toni Moreno, i que com a referència sempre circularà amb una furgoneta oficial de la companyia Repsol per fer les revisions. En cas de dubte sobre els possibles revisors que apareguin al vostre domicili, es recomana contactar amb els següents números de telèfon:

– Minerva (treballadora de Repsol Gas): 971 83 62 87
-Agent A140017: 679 31 15 09
– Agent A140012: 606 43 27 65

Són tendència