Connect with us

Societat

Per què Mercadona decideix abandonar la plaça des Mercat de Manacor?

Per què Mercadona decideix abandonar la plaça des Mercat de Manacor?

La cadena d’alimentació estudia obrir la seva nova superfície comercial en la carretera de Felanitx

La cadena d’alimentació Mercadona té decidit tancar el supermercat que des de fa anys capitalitza bona part de l’activitat diària de la Plaça Ramon Llull de Manacor, en els baixos de l’edifici de Perles Orquidea. Aquest centre, en els últims anys, ha estat un dels establiments que la cadena d’alimentació té repartits arreu de l’Estat, que presentava una de les majors xifres de facturació en el global de l’empresa que presideix l’empresari valència, Joan Roig.

La impossibilitat de poder ampliar les actuals instal.lacions, així com la falta d’espai per a poder destinar-ho com a pàrquing per tal de facilitar l’accès dels seus clients, semblen haver estat les principals raons esgrimides per la pròpia companyia a l’hora de decidir tancar el seu periple en ple centre del casc urbà de Manacor. La cadena compte des de fa anys amb un segon supermercat a la ciutat: a l’interior de les galeries del complex de s’Estació, a poc metres de l’Estació del tren.

Per què Mercadona decideix abandonar la plaça des Mercat de Manacor?

Un solar situat als afores del nucli urbà de la ciutat, situat en la carretera de Felanitx (molt a prop de l’únic polígon agroalimentari del municipi), podria ser el lloc escollit per a aixecar el nou Mercadona de Manacor.

Després de la decisió d’abandonar la plaça des Mercat, la companyia fa temps que treballa en la cerca d’un nou emplaçament per a poder obrir la seva nova superfície comercial. Que la futura ubicació permeti poder atendre els requisits de mobilitat que persegueix el grup, és un dels requisits que ha de reunir l’espai escollit. Un solar situat als afores del nucli urbà de la ciutat, situat en la carretera de Felanitx (molt a prop de l’únic polígon agroalimentari del municipi), podria ser el lloc escollit per a aixecar el nou supermercat d’alimentació, segons ha pogut saber defrancdigital.com aquests últims dies, si bé aquest extrem no ha pogut ser confirmat per la pròpia empresa.

La impossibilitat de poder ampliar les actuals instal.lacions, així com la falta d’espai per a poder destinar-ho com a pàrquing, semblen haver estat les principals raons esgrimides per la pròpia companyia a l’hora de decidir tancar el seu periple en ple centre del casc urbà de Manacor

Són tendència