Connect with us

Esports

Un cadet del Cala d’Or és apartat “indefinidament” de l’equip

Un cadet del Cala d'Or és apartat "indefinidament" de l'equip

Després de protagonitzar una agressió a un jugador del Santa Ponça aquest passat cap de setmana

Els clubs del Cala d’Or i del Santanyí han emès aquest dimecres un comunicat conjunt on es comunica què han decidit apartar “indefinidament” al cadet que va agredir a un futbolista del Santa Ponça diumenge passat. El document, signat pels presidents dels dos clubs, també aprofitar la comunicació per a demanar disculpes al club calvianer, al jugador agredit i a la seva família.

“Una vegada recaptada tota la informació, parlant amb un directiu del Cala d’Or que va presenciar el partit, llegit l’acta del partit i parlat amb el president del Santa Ponça, hem decidit apartar indefinidament al jugador cadet del Cala d’Or que va agredir injustificadament al jugador del Santa Ponça”, diu l’escrit.

“Les directives dels dos clubs estem molt conscienciats a treballar tant la formació com l’educació dels jugadors”, afirmen. “Des d’aquí volem demanar disculpes públiques tant a la família del nin agredit, com al Santa Ponsa i sobretot a Adrián i desitjar-li una ràpida i total recuperació”, asseguren.E

El propi escrit també destaca que el propi jugador del Cala d’Or es va disculpar al final del partit, una vegada va ser conscient de la gravetat dels fets.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència