Connect with us

Actualitat

Un home i una dona són detinguts a Manacor per temptativa d’homicidi

Un home i una dona són detinguts a Manacor per temptativa d'homicidi

Després d’una baralla entre familiars pròxims enemistats

Dilluns passat, agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a la detenció d’una dona de 24 anys i un home de 48 anys, tots dos de nacionalitat espanyola, després d’haver agredit a un home amb diversos objectes contundents, així com amb una arma blanca.

Els fets es van produir devers les 20.15 hores del passat dilluns, després de rebre un avís telefònic a través de la Sala del 091, manifestant que una persona està sent agredida enmig del carrer.

Una vegada ja en el lloc dels fets, els agents es van trobar a un home tombant en terra, en estat de consciència, sagnant abundantment, podent-se observar diverses ferides d’arma blanca a l’esquena.

Una vegada els agents van intentar esclarir les circumstàncies que haurien pogut provocar els fets, es va tenir coneixement de què es tractava d’una baralla entre familiars pròxims enemistats. Després de labors de recerca es va procedir a la detenció d’un dels presumptes agressors, i l’altre investigat es va personar voluntàriament en les dependències policials hores més tard.

La víctima va haver de ser atesa d’urgència a l’Hospital de Manacor.

Són tendència