Connect with us

Comunitat

Una dona és cremada per un individu en un parc públic de Palma

Una dona sofreix cremades en el 20% del seu cos després de ser cremada per un individu en un parc públic de Palma

La Policia Local té retingut a un conegut de la víctima

Una dona de 70 anys es troba estable dins de la gravetat, amb cremades en el 20% del cos, després d’haver estat banyada amb un líquid inflamable i haver-li calat foc un individu al parc de Son Peretó de Palma, segons han informat fonts de la Policia Local.

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la recerca i té retingut a les dependències policials a un conegut de la víctima. Pel que sembla una indigent. Els fets han tingut lloc devers les 10.20 hores d’aquest matí.

La dona estava asseguda en un banc del parc en el moment del succés quan ha estat agredida. Després de ser atesa inicialment en el mateix parc, la víctima ha estat traslladada d’urgència a l’hospital Son Espases de Palma. Segons fonts hospitalàries, la dona ha sofert cremades de segon i tercer grau en el 20% del seu cos, principalment en el tòrax.

Després d’haver estat valorada pels cirurgians plàstics s’ha decidit el seu trasllat a la unitat de cremats de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Els cirugians plàstics de Son Espases han decidit el trasllat de la víctima a la unitat de cremats de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona

Són tendència