Connect with us

agenda

Convé anar a carregar l’ànima

‘Versud: cicle d’acció poètica’ és un projecte impulsat pel Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet, per reivindicar aquesta comarca -el sud de Mallorca- plena de ressons

Recital poètic a càrrec d’Antoni Artigues, Bartomeu Crespí i Miquel Àngel; amb poemes de Guillem d’Efak, Carles Rebassa, Blai Bonet, Damià Huguet i Miquel Bauçà.

‘Versud: cicle d’acció poètica’ és un projecte impulsat pel Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet, per reivindicar aquesta comarca -el sud de Mallorca- plena de ressons. Santanyí, Campos, Felanitx i Ses Salines creen un programa comú d’activitats per tal d’activar i escampar una autèntica primavera literària durant els mesos de maig i juny. El programa VERSUD és una suma d’iniciatives i complicitats, partint dels recitals de “Campos És Poesia”, una convocatòria ja ben arrelada i consolidada. S’hi afegeixen accions poètiques al mercat, tallers educatius, capficos i tastos poètics i, com a acte central, l’homenatge al poeta Francesc Garriga que tindrà lloc amb una exposició i la presentació de la seva poesia completa, Cosmonauta.

Coordina el projecte: Pau Vadell

Informació i reserves: 971 16 31 04

Campos
divendres, 9 juny, 2017 – De 21:00 a 22:00 hores
Gratuït

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència