Connect with us

Actualitat

Els ajuntaments de Capdepera i Sant Llorenç tenen un excés de funcionaris en nòmina

Els ajuntaments de Capdepera i Sant Llorenç tenen un excés de funcionaris en nomina

El cost mitjà per empleat públic en els dos Consistoris superen els 40.000 euros de mitjana

La Sindicatura de Comptes de les Illes Balears ha recomanat a set ajuntaments de les Illes la conveniència de reduir el nombre de funcionaris que a dia d’avui tenen en plantilla. El de Capdepera i el de Sant Llorenç són afectats per aquest excedent de personal en nòmina. El cost mitjà per empleat públic en els dos Consistoris superen els 40.000 euros de mitjana, segons la Sindicatura.

En el cas de Capdepera, l’informe de la SdC també fa un esment especial al pressupost d’ingressos consolidats. En la majoria dels casos, les entitats locals de Mallorca destaquen amb un 92,9 % de grau d’execució d’ingressos. Denou ajuntaments superen el 100 % i quatre no arriben al 70 %, entre els quals destaca l’Ajuntament de Capdepera amb només un 46,8 %.

Pel que respecta als excedents de treballadors en nòmina, la Sindicatura destaca que “la despesa de personal és de caràcter estructural i compromet de manera significativa els ingressos recurrents dels municipis”. Els ajuntaments de Campos i Ses Salines també figuren entre els ajuntaments amb un excés d’empleats públics en nòmina. A tots els Consistoris afectats, la Sindicatura de Comptes, a l’informe sobre els comptes municipals del 2017, els recomana una reducció del cost mitjà per empleat.

Els ajuntaments de Campos i Ses Salines també van sobrepassats en despeses de personal

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència