Connect with us

Oci i Cultura

El “Disc estrella” de Roig!

El "Disc estrella" de Roig!

El grup manacorí presentarà aquest divendres en concert el seu últim treball discogràfic: un recopilatori dels tres discs anteriors que inclou dos temes nous

Aquest divendres el grup manacorí Roig! presentarà en concert al Sabotage de Palma el seu nou treball discogràfic que han decidit bateja amb el nom de “Disc estrella”. Es un recopilatori on es reuneixen alguns dels millors temes dels seus tres discs anteriors, a més de dues cançons noves: (“Queda una estona” i “Un món”). El concert serà a partir de les 22 hores i el preu de les entrades és de 7 euros anticipada i 10 euros en taquilla.

Aquesta és la portada de "Disc Estrella".

Aquesta és la portada de “Disc Estrella”.

“Disc estrella” va sortir publicat el passat 18 de novembre en CD i a totes les plataformes digitals. Els 5 integrants del grup creuen que es la millor carta de presentació possible, amb 16 cançons extretes dels tres àlbums que han publicat fins ara: “Roig” (2013), “Dhraa” (2015) i “Souvenir” (2017).  Ho consideren “una mena de revàlida, no tant pel grup sinó per a tots aquells que l’han vista passar i no l’han ensumada”.

La banda de Manacor va debutar el 2013 i esta formada per Simó Femenias (veu)  Juanjo Tomàs i Toni Servera (guitarres), Rafel Adrover (baix), Joan Toni Calero (bateria) i Rafa Capó (teclats). Elaboren música que val molt la pena!

Podeu escoltar un avanç en el següent enllaç: https://orcd.co/4jomv54

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com