Connect with us

Oci i Cultura

Santanyí, Sant Llorenç i Manacor, protagonistes del segon volum del llibre “Mallorca interior. 15 rutes pel cor illenc”

Santanyí, Sant Llorenç i Manacor, protagonistes del segon volum del llibre "Mallorca interior. 15 rutes pel cor illenc"

Escrit per Tomàs Vibot i editat per ‘El Gall Editor’

El Gall Editor ha informat de la publicació del segon volum de “Mallorca interior. 15 rutes pel cor illec”, de Tomàs Vibot, amb recorreguts per diferents punts de la geografia de l’illa, situades a Santanyí, Sant Llorenç, Muro i Manacor, entre altres municipis.

El volum cerca que “molts racons” de l’illa estiguin representats i recopila rutes “summament fàcils” per a les quals només es requereix “capell, aigua i ganes de sentir”, explica l’editorial en un comunicat.

Les rutes posen l’accent en la història i el patrimoni, expressions de la petjada humana sobre el territori, i no tant en els aspectes naturalístics.

Tomàs Vibot Railakari (1973), filòleg, escriptor, investigador i promotor cultural, és autor, entre altres obres, de “Les possessions de Mallorca” —4 volums—; “Cases i posades de Mallorca” —2 volums—; “Les Pitiüses, per la passa i la mirada”, i “El Comte Mal: entre la història i la llegenda”.

També ha publicat “El Viatge de Juníper Serra”; “Antoni Despuig i Dameto: príncep de l’’Església, príncep de les Arts”; “La possessió mallorquina”, “L’art capturat” que consta de dos volums, “Les possessions de Campos”, “Les possessions de Santa Maria” i “La sobrassada, l’’essència del porc”. També ha presentat el programa ““Un lloc amb història”, a IB3 televisió.

Són tendència