Connect with us

Comunitat

Tots els partits, excepte Vox, subscriuen l’ampliació del Pacte Balear per a la Infància

Tots els partits, excepte Vox, subscriuen l'ampliació del Pacte Balear per a la Infància

Per tal d’incloure compromisos lligats a l’Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible

Tots els partits polítics representats al Parlament, a excepció de Vox, han signat aquest dimarts l’ampliació del Pacte Balear per la Infància per a incloure compromisos lligats a l’Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Representants de vuit dels grups polítics de la cambra legislativa han recolzat l’addenda al pacte ratificat per unanimitat en 2015 i al qual es van sumar els consells insulars l’any passat.

Fonts del partit ultradretà han explicat que s’han apartat de l’acord, impulsat per Unicef, perquè no han pogut negociar el text, perquè no parla de la lliure elecció de llengua educativa i de centre escolar, perquè no al·ludeix a les famílies nombroses i per la seva consideració dels nins transsexuals.

“El document estableix tant els eixos transversals com les àrees prioritàries en relació al compliment dels drets dels nens basats en la lluita contra la pobresa, la garantia de l’equitat, educació, salut, promoció de la participació infantil i adolescents, la lluita per l’eliminació de la violència contra la infància i l’efectivitat de la protecció”, indica el Parlament en una nota de premsa.

El document contempla la creació d’una comissió de seguiment del Pacte i el seu desenvolupament compta amb la implicació de l’Oficina de la Infància i l’Adolescència de Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència