Connect with us

Actualitat

L’Hospital de Manacor guardonat per la bona gestió en la Unitat de Qualitat, Docència i Recerca

L'Hospital de Manacor guardonat per la bona gestió en la Unitat de Qualitat, Docència i Recerca

Premis Fundació Hospital Optimista

La Fundació Hospital Optimista va celebrar a València la gala de lliurament dels seus V Premis, que guardonen els millors projectes, centres, serveis i professionals sanitaris des de la perspectiva de la humanització. En aquests premis competien més 200 candidatures presentades per distins centres hospitalaris d’arreu de l’Estat.

L’Hospital Comarcal de Manacor ha obtingut el cinquè premi a una de les categories principals d’aquests reconeixements, la de Manager Positiu. Roberto Oyarbide Lasarte, de la Unitat de Qualitat, Docència i Recerca de l’hospital ha obtingut aquest guardó.

Aquest premi s’ha lliurat per mèrits propis, ja que Oyarbide Lasarte ha obtingut una de les puntuacions més altes en l’enquesta HERO (Healthy and Resilient Organization) emplenada pels propis empleats de la seva organització sanitària. Aquesta enquesta ha estat desenvolupada pel grup de recerca de Psicologia Organitzacional Positiva de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), WANT.

A més, un heroi anònim que treballa en el mateix hospital, que sempre ajuda als seus companys i facilita l’estada als pacients i els seus familiars, ha obtingut un diploma en la categoria Capità Optimista. Es tracta de Juan Pablo Leiva Santos, del servei de Cures Pal·liatives.

Juan Pablo Leiva Santos, del servei de Cures Pal·liatives, ha obtingut el diploma en la categoria Capità Optimista

Són tendència