Connect with us

Actualitat

Rescindeixen el contracte a l’empresa adjudicatària de l’ampliació del CEIP de Porto Cristo

Educació decideix rescindir el contracte amb l'empresa adjudicatària de les obres d'ampliació del CEIP Ses Comes de Porto Cristo

Davant els continus incompliments per part de l’empresa, segons ha informat Educació

El director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante acompanyat del gerent de l’Institut Balear d’Infraestructures  Educatives (IBISEC), Miquel Coll, s’han reunit aquest dilluns amb els representants de l’AMIPA i de l’equip directiu del CEIP Ses Comes; així com amb el regidor d’Educació, Cultura i Esports de Manacor, Mateu Marcè i el regidor delegat de la zona costanera, Sebastià Nadal.

A la reunió s’ha informat de la decisió de la Conselleria de rescindir el contracte amb l’empresa adjudicatària de les obres d’ampliació del CEIP Ses Comes de Porto Cristo. Una vegada s’han constatat continus incompliments per part de l’empresa adjudicatària, segons ha informat la Conselleria.

En paraules del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, “aquesta situació no és habitual a l’administració i és una decepció per a tots. Però a partir d’avui ja s’està fent feina per tornar a licitar l’esperada ampliació del centre. A més, intentarem fer-ho per via d’urgència. Si tot va bé, les obres podrien estar enllestides pels propers mesos de juny-juliol, i ser una realitat pel proper curs 2020-21”

Les obres d’ampliació del CEIP Ses Comes amb un pressupost de més de 774 mil euros i un termini d’execució de 6 mesos. Ara Educació estudia fer una nova licitació per via d’urgència, durant el mes de novembre. Tot apunta que les obres podrien estar finalitzades a l’estiu i ser una realitat pel proper curs 2020-21.

 Projecte d’ampliació del CEIP Ses Comes a Porto Cristo

Les obres de millora del CEIP Ses Comes de Porto Cristo contemplen les actuacions necessàries per l’eliminació de les 4 aules i un bany modular existents, a la vegada que solucionen els problemes d’espai del centre. L’obra es va adjudicar per més de 774 mil euros i un termini d’execució de 6 mesos.

El projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un nou mòdul amb 4 aules per educació infantil i un espai cobert en el pis superior perquè faci de gimnàs. D’aquesta forma es podrà aprofitar l’aula que a l’actualitat es fa sevir per fer educació física i arribar a les 5 aules que necessita el centre. Alliberant al centre de les 5 aules modulars existents durant aquest curs.

La Conselleria s’ha compromès avui amb la comunitat educativa del municipi a mantenir-los informats del calendari i les diferents actuacions d’aquesta obra.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència