Connect with us

Esports

Santanyí signa un conveni de col·laboració amb el RCN Portopetro per als pròxims quatre anys

Santanyí signa un conveni de col·laboració amb el Reial Club Nàutic Portopetro per als pròxims quatre anys

El club cedirà l’ús de diversos espais de l’escola nauticoesportiva a l’Ajuntament, a canvi d’una compensació econòmica

L’Ajuntament de Santanyí i el Reial Club Nàutic Portopetro han signat un nou conveni de col·laboració per als pròxims quatre anys. Es tracta d’un acord pel qual el club cedirà l’ús diversos espais de l’escola nauticoesportiva del nucli costaner segons les necessitats de l’Ajuntament per organitzar-hi activitats i actes segons convingui a l’interès públic. A canvi l’Ajuntament es farà càrrec de l’impost de béns immobles de l’edifici ubicat al carrer Far de Portopetro.

Han signat el document la batlessa del municipi, Maria Pons, i Josep Rigo, en representació de l’entitat esportiva. Segons ha explicat la batlessa, “estam sempre encantats de col·laborar amb una entitat de tanta importància al nostre municipi com és el club nàutic. Aquesta vegada és per disposar, quan sigui necessari, de més espais a Portopetro. És d’agrair que sempre estiguin a la nostra disposició, perquè des del Reial Club Nàutic de Portopetro es fa una gran feina de difusió de l’esport i també d’educació en valors entre els més joves”.

Cal recordar que de l’escola nauticoesportiva del Reial Club Nàutic Portopetro han sortit esportistes d’elit com Marcus Cooper i Aida Bauzá, però també es tracta d’una de les escoles de piragüisme més importants de Balears amb nombrosos èxits com a club a diferents campionats d’Espanya.

Són tendència