Connect with us

Actualitat

Denuncien la degradació del passeig de les Coves Blanques de Porto Cristo

Denuncien la degradació del passeig de les Coves Blanques de Porto Cristo

Aquest indret, situat en primera línia del nucli costaner i freqüentat per tota mena de públic, presenta importants mancances de manteniment i de seguretat

Denuncien la degradació del passeig de les Coves Blanques de Porto CristoUn grup de veïnats han denunciat a defrancdigital.com l’estat de degradació del passeig de les Coves Blanques de Porto Cristo. Les imatges que adjuntem a la notícia són bona prova de les importants mancances de manteniment i mostres de degradació i deixadesa d’aquest indret, que sol ser freqüentat per tota classe de públic, principalment durant els mesos d’estiu, i que presenta seriosos problemes de seguretat.

La barana metàl·lica que bordeja el passeig presenta i evidencia una manca de protecció, forats i desgast del terra, donant lloc a una situació de veritable perill i risc per a les persones. Manquen també alguns elements de l’enllumenat del passeig, amb el consegüent perill que aquest fet també suposa per als vianants. La paret de pedra també presenta greus desperfectes en els baixos de la seva estructura, principalment pels efectes propis de l’aigua de la mar. Aquest fet a la llarga també podria d’agreujar la situació. El fet denunciat ara pels veïnats ha estat exposada en reiterades ocasions a les darreres plenaries municipals per part del grup municipal d’AIPC i SyS qui ha vingut reivindicant la necessitat d’una intervenció urgent a la zona. El mateix delegat de la zona costanera, Sebastià Nadal, ha estat informat en reiterades ocasions de la situació, però de moment no s’ha decidit cap actuació per tal de revertir la situació.

Denuncien la degradació del passeig de les Coves Blanques de Porto Cristo

La paret de pedra també presenta greus desperfectes en els baixos de la seva estructura, principalment pels efectes propis de l’aigua de la mar.

La barana metàl·lica que bordeja el passeig presenta i evidencia una manca de protecció, forats i desgast del terra, donant lloc a una situació de veritable perill i risc per a les persones

Són tendència