Connect with us

Actualitat

Els treballadors de Melchor Mascaró SAU convoquen una vaga indefinida

La decisió sindical afecta a la contracta de recollida de residus sòlids urbans en la Mancomunitat del Pla de Mallorca

CCOO ha convocat una vaga indefinida a partir del 19 de juny a l’empresa Melchor Mascaró SAU per a la contracta de recollida de residus sòlids urbans en la Mancomunitat del Pla de Mallorca ja que consideren està “bloquejant el coveni”, malgrat dur 15 mesos de negociació.

Segons han informat aquest divendres mitjançant un comunicat, la vaga començarà a partir de les 00.00 hores i els horaris de cessament de l’activitat coincidiran, de forma integral, amb els diferents horaris de treball que tinguin assignats els treballadors.

La convocatòria vincula a tots els treballadors de l’empresa per a la contracta de recollida de residus sòlids urbans en la Mancomunitat del Pla de Mallorca, que engloba els municipis d’Algaida, Ariany, Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí, María de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Santa Eugenia, Sant Joan, Sencelles, Sineu i Villafranca de Bonany.

Des de CCOO indiquen que la vaga ve motivada pel “continu bloqueig del conveni”, davant “la intransigència” de l’empresa després de 15 mesos de negociació “sense cap resultat o acord” en temes com a antiguitat, pujada salarial, plus de conducció, festius, entre d’altres.

A més, també pretenen que el conveni “afecti a tots els treballadors, no com ara que solament afecten a una part de la plantilla donant-se, d’aquesta manera, una doble escala salarial”.

Són tendència