Connect with us

Vist a les xarxes

Santanyí i Cala d’Or sense metge d’urgències ?

Santanyí i Cala d'Or sense metge d'urgències ?

Un usuari ha exposat en les xarxes socials la peripècia que ha viscut en el dia d’avui davant la falta d’atenció de pediatria en el municipi

Un usuari ha exposat fa unes hores la situació que, segons compte el propi afectat, ha viscut aquest mateix dijous entre els centres de salut de Cala d’Or i Santanyí. “Hem anat aquest matí al centre de salut de Cala d’Or perquè el meu cosí de 8 anys tenia mal de panxa i vòmits, se sentia indisposat, i una vegada allà ens han dit que no ens podien atendre perquè no hi havia metge d’urgències ni metge de pediatria”. Els van indicar que havien de desplaçar-se fins al centre de salut de Santanyí.

Segons la seva exposició dels fets, “ens hem desplaçat fins a Santanyí i una vegada allà li hem comentat el motiu de la nostra presència a la senyora de recepció, qui ens ha dit que havia de fer una consulta al centre de Cala d’Or per a dir-los que no poden enviar gent perquè ells tampoc tenen metge. Però la nostra sorpresa va ser en escoltar la conversa que parlaven per telèfon en la qual deia: Potser no els heu manat i només diuen mentides, Aquí vénen moltes persones que també diuen mentides”. Aquest comentari va ser recriminat pel mateix usuari que malgrat ser marroquí li va dir que parla perfectament català i que no estàvem mentint que van ser els de Cala d’Or qui  l’hi havien suggerit què ens desplacessin. La recepcionista canvia les seves paraules dient que ella en cap moment havia parlat en aquests termes.

El denunciant tanca el seu comentari-denuncia fent constar que “crec que va dir això de nosaltres pel simple fet de ser marroquins, però el que realment em molesta és que en cap dels dos centres tinguin un metge d’urgència”.

Són tendència