Connect with us

Comunitat

Ivan Sevillano: “Volem treure cotxes de les carreteres de Mallorca”

Ivan Sevillano: "Volem treure cotxes de les carreteres de Mallorca"

El conseller de Mobilitat defensa les bondats del Pla de Pàrquings Dissuasius i el PP li retreu que els usuaris continuen sense poder passar la ITV

El nou conseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca va anunciar el passat mes de setembre la seva aposta per la mobilitat sostenible a Mallorca, després de descartar la construcció del Tram V de la Via Connectora de Palma. El responsable de Mobilitat del Consell de Mallorca, Iván Sevillano, va aprofitar el moment per instar als municipis de Mallorca a que cerquin llocs per a poder situar pàrquings dissuasius que permetin evitar els col·lapses a Palma. En aquest sentit, alguns ajuntaments ja s’han posat a treballar en l’assumpte, mentre que uns altres esperen propostes mes convincents. El propi responsable de Mobilitat s’ha referit novament a aquest assumpte en el transcurs del ple del Consell de Mallorca celebrat aquest dijous. Sevillano ha manifestat la seva voluntat de “treure cotxes de les carreteres”, i segons la seva opinió aquest fet només passarà “si facilitam que les persones deixin el cotxe al seu municipi i decideixen. utilitzar el transport públic, i és precisament el que volem aconseguir amb el Pla de Parkings Dissuasius”.

Aquesta resposta de Sevillano s’ha produït, després que el portaveu del grup insular del PP, Llorenç Galmés, hagi reiterat novament que els conductors de Mallorca segueixin sense disposar de cites per a poder passar la ITV fins el pròxim mes de febrer.

Són tendència