Connect with us

Oci i Cultura

Arriba la V Nit de l’Art de Son Servera

Dissabte vespre, a partir de les 20 hores, sis espais del municipi acolliran mostres de disciplines artístiques molt variades

Els carrers de Son Servera acolliran aquest cap de setmana dues cites molt importants per donar a conèixer al visitant la riquesa econòmica, cultural i artística de la vila: la V Nit de l’Art i la XXII Fira Agrícola i Ramadera.

Dissabte vespre, a partir de les 20 h, sis espais del municipi acolliran mostres de disciplines artístiques molt variades. A l’Església Nova es podrà veure una mostra artística col·lectiva i experimentar amb l’espectacle audiovisual de INTRVL AV SHOW. EL Teatre La Unió acollirà les propostes de teatre breu de Jaume Miró i Manel Serrano i la performance de Gypsy Nel·lo i Leo Alburquerque. Ca’s Mestre Fornaris és l’espai que acollirà les propostes pels més petits. La plaça de Sant Joan serà l’escenari destinat a la música i l’Espai Miquel Vives per a la literatura i els dibuixos. Per acabar, el Centre d’Informació Jove acollirà diverses lectures poètiques i l’exposició de les obres dels alumnes de l’IES Puig de Sa Font.

La fira nocturna, amb música, menjar al carrer i els primers espais d’exposició i venda d’artesania acompanyaran als visitants i veïnats que visitin el municipi. Pel que fa a diumenge, la XXII Fira de Son Servera tornarà a mostrar el seu esperit agrícola, ramader i artesà.

Són tendència