Connect with us

Comunitat

“Paula Fornés va morir en l’acte”, segons el metge forense

"Paula Fornés va morir en l'acte", segons el metge forense

Se celebra aquests dies a Palma el judici per l’atropellament mortal que va tenir lloc a Sa Ràpita el passat 24 de juny del 2018

El metge forense que va realitzar l’autòpsia de Paula Fornés, de 15 anys, que va morir atropellada en Sa Ràpita la nit de Sant Joan de 2018, ha assegurat que l’impacte del vehicle que conduïa l’acusada d’homicidi imprudent va ser “tan violent que no va haver-hi reacció vital per part de la víctima”.

El facultatiu ha declarat aquest dimecres en la segona sessió del judici contra la dona acusada d’atropellar i matar a la jove que el vehicle circulava de 40 a 60 quilòmetres per hora per l’Avinguda Miramar del nucli costaner de Campos.

El forense ha explicat que la matinada de l’accident es va produir un primer impacte al tren inferior de la víctima, després va xocar contra el capó del cotxe i va ser arrossegada per l’asfalt. Ha afirmat que no es va complir la quarta fase típica d’un atropellament, ja que el metge no va trobar marques dels pneumàtics del cotxe en el cos de la víctima.

L’autòpsia i l’examen extern, que va realitzar el facultatiu el dilluns següent a l’atropellament en l’institut de medicina legal de Manacor, indiquen que “va saltar una escata d’os cranial a causa de l’impacte, la qual cosa va produir una desconnexió dels centres vitals i la mort instantània del cervell”.

Després de ser demanat per la fiscal Carol de Miguel, el metge forense ha indicat que “era impossible reanimar-la” ja que es va produir “una disfunció orgànica general”, per la qual cosa va morir en l’acte.

Són tendència