Connect with us

Societat

Els internautes decideixen que les coves del Drach a Porto Cristo són de les millors del món

Els internautes decideixen que les coves del Drach a Porto Cristo són de les millors del món

Segons una enquesta realitzada pel cercador Jetcost.es per a la seva nova secció Explora, que facilita les millors destinacions segons diferents criteris

Les coves del Drach de Porto Cristo, en el municipi de Manacor, figuren entre les millors coves subterrànies del món, segons una enquesta realitzada pel cercador de vols i hotels Jetcost.es per a la seva nova secció Explora, que facilita les millors destinacions segons diferents criteris: museus, pesca, arquitectura, coves, castells, platges, excursionisme, safaris… i així fins a 30 conceptes de cerca. Els participants en aquesta enquesta destaquen principalment la seva bellesa i la singularitat de l’entorn.

A més de les coves del Drach, Nerja a Màlaga, Valporquero a Lleó i la cova del Soplao a Cantàbria ocupen llocs destacats en aquesta selecció que inclou coves interessants d’altres països d’Europa, com Portugal, Itàlia i Àustria, però també de Mèxic, la Xina, els Estats Units i Sud-àfrica, entre altres indrets.  La consulta destaca que un elevat nombre de turistes (el 38%) trien les seves destinacions de vacances en funció de les coves i altres elements de la naturalesa que puguin visitar.

Els enquestats havien d’escollir els seus territoris favorits en funció de la seva oferta de naturalesa. Els participants a l’enquesta havien de decidir el seu vot tenint en compte aspectes com la seva bellesa, raresa, instal·lacions, il·luminació, accessibilitat i alguns aspectes que els haguessin sorprès durant la seva visita.

Els internautes han seleccionat, com una de les millors coves del món, les coves del Drach,  que compten amb un desenvolupament horitzontal de gairebé 2.400 metres de longitud i una profunditat màxima de 25 metres sota la superfície. En realitat són quatre coves que es comuniquen entre elles: la cova dels Francesos, la de Lluís Salvador, la cova Blanca i la cova Negra. Estan formades per l’entrada de la mar i es considera que són del període miocè. En el seu interior trobam un dels majors llacs subterranis del món, el llac Martel, amb 117 metres de longitud per 30 d’amplària. En aquest escenari replet d’encant i de misteri s’ofereixen tots els dies concerts de música clàssica. Després del concert, es pot fer una passejada voluntari amb vaixell pel llac, destaca la web del cercador.

Les coves del Drach de Porto Cristo, en el municipi de Manacor, figuren entre les millors coves subterrànies del món, segons una enquesta realitzada pel cercador de vols i hotels Jetcost.es.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència