Connect with us

Opinió

A tots aquells que el 10-N donaren el seu vot a VOX

A tots aquells que el 10-N donaren el seu vot a VOX

…no esperava que fossin tants els que es deixassin enganxar pels eslògans demagògics d’Abascal i els seus escolans

D’entrada us he de dir que m’esperava una pujada en vots del partit dels militars, dels toreros, dels senyoritos andalusos, de la majoria de murcians, del Cara al Sol, de l’«A por ellos, oeee…», dels admiradors de Tejero, de Franco i de Millan Astray. El PsoE els va regalar milers de vots amb el segon funeral d’estat que organitzà pel dictador, i tots aquells que atiaren l’odi contra Catalunya i els que parlam diferent feren la resta. Però no esperava que fossin tants els que es deixassin enganxar pels eslògans demagògics d’Abascal i els seus escolans.

Us he de dir que de bon principi vaig tenir un mal pensament, vaig desitjar que tots vosaltres, els que vau votar l’extrema dreta, un despertàssiu el dilluns amb unes orelles d’ase ben grosses, així tots sabríem qui són els responsables dels desastres que, sense cap dubte, veurem en el futur. Llavors vaig pensar que això suposa una violació del secret del vot, i això no seria gens democràtic. De manera que, per la meva part podeu estar tranquils. Molt més tranquils del que estarem nosaltres, els que estam a la llista negra de Jorge Campos. Perquè el partit que vosaltres heu votat ve amb set de venjança, Encara no han pres possessió de l’escó i ja estan amenaçant amb un cop d’estat a Catalunya, volen il·legalitzar els partits que no són de la seva corda, intenten suspendre les autonomies i retornar al model d’estat d’abans del 78. El diputat electe Salvà va parlar de fer lleis noves i perseguir aquells que no les compleixin (com si ell fos legislador, jutge i policia a la vegada). Amb als vostres vots, VOX intentarà fer-nos tornar a les tenebres del franquisme. 

El diputat electe Salvà va parlar de fer lleis noves i perseguir aquells que no les compleixin (com si ell fos legislador, jutge i policia a la vegada)

PS: M’acab d’assabentar que Pedro Sánchez i Pablo Iglesias acaben de signar un pacte de legislatura que, tal volta, desenrocarà la paràlisi que fa mesos pateix el govern de l’estat espanyol.  Esper que la ultradreta, representada per VOX, no hi posi traves.

Biel Mestre
Escriptor

Són tendència