Connect with us

Actualitat

Capdepera presenta a la seu de l’ONU el llibre i el documental “El temps s’esmicola”

La comitiva gabellina ha estat encapçalada pel batle, Rafel Fernández, la regidora de l’Arxiu, Lorena Molinillo, la portaveu del PP, Maribel Vives, i la portaveu d’Es Grup, Margalida Rico

L’Ajuntament de Capdepera ha presentat aquest dijous en el Palau de les Nacions, seu de les Nacions Unides (ONU) a Ginebra, el llibre i el documental “El temps s’esmicola”.

La comitiva gabellina ha estat formada per representació municipal, encapçalada pel batle, Rafel Fernández, la regidora de l’Arxiu, Lorena Molinillo, la portaveu del PP, Maribel Vives, i la portaveu d’Es Grup, Margalida Rico. Cal recordar que varen ser moltes les persones implicades en el projecte, les quals han volgut ser-hi presents a Suïssa.

El llibre s’ha traduït a quatre idiomes: català, alemany, anglès, i per a la presentació a l’ONU en francès.A la presentació han explicat com es va treballar per dur a terme la investigació històrica, entre Capdepera i Suïsa. El batle, ha expressat: «El projecte que presentam constitueix d’alguna manera la història de la fundació de Capdepera i de la zona turística de Cala Rajada com a poble modern».

La presentació a l’ONU ha estat possible gràcies a la Fundació ONUART, encarregada de difondre la cultura mediterrània, i aquest és l’únic projecte de Balears que s’hi ha presentat. A més, hi han col·laborat el Club del Llibre Espanyol de Nacions-Unides; Fundació ONUART; Associació de Funcionaris Internacionals Espanyols; Oficina Espanyola de Turisme de Suïssa; Consolat General d’Espanya a Ginebra; Representante Permanent d’Espanya davant les Nacions Unides a Ginebra, i Ajuntament de Capdepera.

L’acte ha tingut lloc a la sala dels Drets Humans i aliances de les civilitzacions.

Són tendència