Connect with us

Actualitat

El PP va ser l’opció més votada en bona part del Pla i el Migjorn, excepte a Algaida i Llucmajor

El PP va ser l'opció més votada en bona part del Pla i el Migjorn, excepte a Algaida i Llucmajor

Vox es va convertir en la segona força més votada a Campos

Els municipis del Migjorn continuan votat majoritàriament al PP. Aquest 10-N ha tornat a posar de manifest, una vegada més, que Felanitx, Santanyí, Campos i Ses Salines, en les generals igual que succeeix en les eleccions autonòmiques, es decanten pel color blau. Llucmajor i Algaida rompen aquesta tendència en favor del PSOE. Els resultats d’aquesta 10-N, pel que respecta al Migjorn, deixa també altres lectures, algunes de les quals no deixen de ser inquietants. A Campos, el PP va tornar a ser la força política més votada, millorant fins i tot els resultats del passat 28 d’abril, si bé la segona opció amb major suport per part dels electors va ser Vox amb 918 vots, superant fins i tot al PSOE en gairebé 150 vots de diferència.

Els populars continuen sent l’opció més votada en unes generals a Montuïri, Porreres, Petra, Santanyí i Ariany, mentre que en el cas de Ses Salines, els populars també van aconseguir revertir la situació de les últimes convocatòries on el PSOE havia estat la força més votada.

La gran sorpresa d’aquest passat diumenge es va donar a Vilafranca. Municipi on formacions d’àmbit local, fortament vinculades amb el PP, han governat el municipi en aquestes últimes 2 legislatures, reprenent la tendència dels anys 80. Podem, per un estret marge de tot just 8 vots amb el PP, va ser l’opció més votada. Vox va ser la tercera força política amb major nombre de vots.

La gran sorpresa d’aquest passat diumenge es va donar a Vilafranca: Podemos va ser l’opció més votada per diferència amb el PP

Són tendència