Connect with us

Societat

Satisfyer: La joguina sexual que ha revolucionat les botigues eròtiques

A les xarxes socials se succeeixen les bromes del públic masculí sobre l’abstinència sexual que viuran a partir d’ara

Per què tothom parla del Satisfyer i els succionadors de clítoris. És la primera vegada que una joguina sexual per a dones es viralitza fins al punt de convertir-se en un símbol de reivindicació del plaer femení, ara que comença —per fi— a deixar de ser un assumpte tabú. A les botigues eròtiques es fan creus del boom de vendes que està provocant el nou invent. Als comerços electrònics i a Amazon també és un producte líder en vendes.

Què és, en realitat, el Satisfyer? La pàgina oficial de la joguina el descriu com una autèntica “revolució sexual”, ja que, fins a un 83% de les usuàries han reconegut que arriben a l’orgasme en menys de dos minuts. En alguns mitjans de comunicació que s’han fet resso de la joguina, hem pogut llegir frases com aquestes:

• “Pot generar no un orgasme, sinó una constel·lació d’orgasmes”

• “Et fa arribar al clímax en un temps rècord”

• “Proporciona orgasmes revolucionaris”

• “Prepara’t perquè et canviï la vida”

• “Pensa en això: com un home donant-te plaer amb la boca, però més intens”

Realment el Satisfyer no és un succionador sinó que emet ones. Té un cos de 16,5 centímetres en forma de mànec, acabat en color rosa or, i no permet l’entrada d’aigua o altres fluids. És de silicona antial·lèrgica, i s’ajusta ergonòmicament al clítoris. Es carrega amb USB —com totes les joguines sexuals elèctriques, sense piles—, és totalment submergible i té dos botons, un per posar en marxa i apagar i un altre per controlar les 11 velocitats de què disposa. Per uns 24,95 euros aproximadament, es pot comprar el Satisfyer Pro 2, que és el que ha generat tot aquest fenomen, encara que se’n poden trobar de molt bàsics a internet per uns 15 euros. Dins de la marca, hi ha succionadors de fins a 120 euros, amb més prestacions.

A les xarxes socials se succeeixen les bromes del públic masculí sobre l’abstinència sexual que viuran a partir d’ara.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència