Connect with us

Societat

Suspès el quart intent de desnonament de la família Santiago Moreno a Llucmajor

Suspès el quart intent de desnonament de la família Santiago Moreno a Llucmajor

Desenes de persones s’han concentrat davant de l’habitatge afectat per l’ordre judicial

Aquest divendres ha quedat novament suspès el quart intent de desnonament de la família Santiago Moreno de l’habitatge que venen ocupant des de fa més d’un any als afores del nucli urbà de Llucmajor. La família en qüestió, està formada per 12 membres, 8 d’ells discapacitats, 1 d’ells menor d’edat i altres 7 malalts greus, segons el col·lectiu Stop Desnonament Mallorca

Segons aquesta entitat, el desnonament s’ha suspès gràcies a la mobilització de 70 persones que s’han concentrat davant de l’habitatge afectat. A la zona s’hi han desplaçat distints agents de la guàrdia civil i també efectius de la Policia Local de Llucmajor.

La guàrdia civil ha fet acte de presència al lloc dels fets dues hores abans de l’hora prevista per executar l’ordre judicial. L’accés a la zona ha quedat tallat i s’han viscut alguns moments de tensió entre els agents i les persones concentrades. A la mobilització hi han participat integrants de la plataforma Stop Desnonaments Mallorca, Front obrer i Ciutat per qui l’habita.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència