Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Manacor preveu que a principis de l’any que ve pugui estrenar la primera APP municipal

L'Ajuntament de Manacor preveu que a principis de l'any que ve pugui estrenar la primera APP municipal

L’aplicació per a mòbils i tauletes permetrà consultar serveis, notificar incidències o rebre comunicats de l’administració municipal

L’Ajuntament de Manacor ja fa setmanes que està treballant en la creació d’una aplicació per a mòbils i tauletes perquè els ciutadans puguin consultar tota classe d’informació sobre l’administració municipal. Es tracta, segons ha reconegut a defrancdigital.com el batle, Miquel Oliver, d’un “nou canal de comunicació” que des del consistori es vol potenciar, aprofitant les noves tecnologies i l’accés fàcil i ràpid a la informació. L’aplicació que està sent elaborada per l’empresa pública ticmallorca, podria iniciar en els pròxims dies un primer període de proves. La intenció de l’actual equip de govern és que la nova aplicació municipal pugui entrar en servei a principis de l’any que ve.

A través d’aquesta APP, els ciutadans podran accedir de manera fàcil a l’administració municipal, rebre comunicacions del mateix Ajuntament, consultar telèfons i serveis, notificar incidències o accedir a les xarxes socials municipals, a banda de gestions a la seu electrònica. Aquesta aplicació, una vegada estigui disponible, podrà ser descarregada gratuïtament des de Google Play i Apple Store.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència