Connect with us

Actualitat

L’aigua fa desaparèixer el polèmic ‘passeig encimentat’ de Portocolom

L'aigua fa desaparèixer el polèmic 'passeig encimentat' de Portocolom

La plataforma ‘Salvem Portocolom’ ha denunciat els efectes que la tempesta ha provocat en aquestes últimes hores en la primera línia del nucli costaner

La intensitat de l’aigua caiguda en aquestes últimes hores en Portocolom s’ha enduit per endavant una part important de la zona que havia estat encimentat dies enrere i que havia generat polèmica i protestes per part de diferents entitats i col·lectius. ‘Salvem Portocolom‘ ha aprofitat la situació creada per a demanar una vegada mes que les institucions públiques implicades en aquest projecte rectifiquin i decideixin deixar la zona en el seu estat natural.

‘Salvem Portocolom‘ ha fet circular les imatges per les xarxes socials en aquestes últimes hores, acompanyat d’un text on es podia llegir: “vistes les imatges i el rebuig ciutadà, sou a temps a rectificar, i sabent que teniu diverses opcions damunt la taula, l’opció de restaurar el camí (i deixar la zona ben neta de brutícia i deixalles nàutiques), serà la millor opció i més sensata”, en al·lusió als responsables polítics de l’Ajuntament de Felanitx i de PortsIB.

També han aprofitat la comunicació per informar que “PortsIB ha presentat a l’Ajuntament diferents alternatives (una d’elles és la restitució al seu estat original). Ara és l’Ajuntament qui ha de decidir què s’ha de fer”. Han convocat una trobada aquest pròxim dissabte, a les 18 hores del capvespre, a la plaça de Sant Jaume de Portocolom per valorar les alternatives.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *