Connect with us

Opinió

PGOU, Núria Hinojosa, Maria Antònia Sansó, Bel Febrer, Antoni Sureda, ‘Macho Alfa’, Pedro Rosselló, S’Agrícola i la Roma Republicana

PGOU, Núria Hinojosa, Maria Antònia Sansó, Bel Febrer, Antoni Sureda, 'Macho Alfa', Pedro Rosselló, S'Agrícola i la Roma Republicana

A la fí tenim Pla General, després d’anys i panys

A la tenim Pla General d’Ordenació Urbana, després d’anys i panys Manacor i els seus nuclis de població costaners i rústics s’hauran de regir per una normativa única, això no vol dir que el PGOU no es pugui modificar d’aquí a una temporada llarga , llevat d’excepcions puntuals com les que tots tenim dins el nostre subconscient.

A part de les grans taques, retxes i planificacions que marquen unes pautes per civilitzar el nostre entorn i donar sortida als reptes urbanístics que tenim i al mateix temps intentar aturar per sempre la progressiva desfeta del poc patrimoni arquitectònic que queda. L’històric plenari de dilluns passat justet omplí la Sala quan un esperava que la ciutadania de qualitat faria acte de presència massivament. Malgrat això l´espectacle que ens oferiren els primers actors del repartiment fou d’una gran qualitat i agradi o no, ple de seny, civisme, civilitat i perquè no civilització.

Manacor dóna llum verda a l'aprovació inicial del PGOU, amb el vot en contra del PP

Hinojosa apallissà verbalment i d’una manera raonada i contundent a la regidora Sansó en dues intervencions antològiques, pim-pam i volta i mitja, la ppera quedà feta pols, malgrat les carusses pròpies i de la seva veïnada Bauzà. Mare meva quina passada!.

La regidora d’urbanisme, Núria Hinojosa demostrà sobradament que és una màquina-depredadora política i com a tal feu una exposició de les línies mestres del PGOU clarividents i entenedores, prova de què havia fet feina, feina i més feina al respecte. Apallissà verbalment i d’una manera raonada i contundent a la regidora Sansó en dues intervencions antològiques, pim-pam i volta i mitja, la ppera quedà feta pols, malgrat les carusses pròpies i de la seva veïnada Bauzà. Mare meva quina passada!...la gent del públic estava astorada i esglaiada dels pocs arguments i nul·la capacitat de la cap de llista conservadora i això que hi havia molta parafernàlia per fer-li costat. Estava en joc l’aprovació del PGOU, senyora Sansó i tocaven argumentacions enraonades.

L’històric plenari de dilluns passat a Manacor justet omplí la Sala quan un esperava que la ciutadania de qualitat faria acte de presència massivament

Públic Ple Municipal de Manacor aprovació PGOU

L’històric plenari de dilluns passat a Manacor justet omplí la Sala quan un esperava que la ciutadania de qualitat faria acte de presència massivament.

Lo del portaveu pepero de Son Macià, el regidor Sureda son altres cinc-centes. La nissaga Sureda no atura, del temps del franquisme tenen un lloc reservat a La Sala. Després d’una deplorable intervenció, n’Hinojosa li digué que era el macho alfa del seu partit, és a dir l’home llop, el xot passador de Son Macià, l’home poderós i d’alta posició social foravilera…. un creu que més que alfa realment és macho beta.

Jaume Asens i Llodrà, Itziar González, Jordi Gorrió, Pla General, Més + Esquerra i l'OCB de ManacorLa regidora que també s’ho ha currat de bon de veres és na Bel Febrer i com a bona professional de la política que és, feu una exposició molt ben detallada i enraonada, repartint murta a la Hinojosa – hauria de ser més modesta i humil li digué- i especialment a na Sansó entre altres moltes coses  deslleialtat amb l’exbatle Rosselló i la postura negativa cap al Pla del qual ells -el PP- n’havia participat. Pocs arguments tenia la ppera per rebatre tantes crítiques, i aquestes de na Bel van fer també molt de mal per la seva pròpia exigència intel·lectual i seriositat. Just quedaven les carusses i rialletes absurdes.
Els portenyos no entraren dins aquesta guerra i en Gomila es limità a l’aprovació i a tirar pilotes fora. Per part de Més-Esquerra, el seu portaveu Joan Gaià pareixia un senador de la Roma Republicana. Esperem que de la lectura i aplicació d’aquest PGOU en surti un programa combatiu i digne perquè Manacor recuperi els valors ètics i estètics que esdevinguin un poble i una ciutat envejats, admirats, modern i capdavanters.

Núria Hinojosa demostrà sobradament que és una màquina-depredadora política

S'Agrícola de Manacor celebra els seus 120 anys d'existència

S’Agrícola fa un acte de reconeixement a tots els seus presidents, Serrà, Ordines, Forteza , Andreu i Femenies. El curiós és que d’Ordines n’hi ha dos, en Tomàs i en Domingo, el primer fa temps que en va deixar i el segon encara circula per tan noble entitat.

S’Agrícola fa un acte de reconeixement a tots els seus presidents, Serrà, Ordines, Forteza , Andreu i Femenies. El curiós és que d’Ordines n’hi ha dos, en Tomàs i en Domingo, el primer fa temps que en va deixar i el segon encara circula per tan noble entitat. En Domingo quan va veure que sortia al programa va partir de quatres a comprar-se un traje nou per lluir a la gala de lliurament, llàstima que després la directiva rectificà l’errada… així i tot diuen les males llengües agricoleres que en Domingo també és mereixedor d’aquesta distinció ja que està considerat el vertader poder fàctic de s’Agrícola.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència