Connect with us

Actualitat

Cau l’autor de tres atracaments a mà armada en gasolineres de Manacor i Cala Millor

Cau l'autor de tres atracaments a mà armada en gasolineres de Manacor i Cala Millor

També li atribueixen un robatori en una perruqueria de Canyamel i un altre en un basar xinès de la capital del Llevant

Aquest dimecres ha passat a disposició judicial a un home de 26 anys detingut com a presumpte autor de tres atracaments a mà armada en tres gasolineres i dos robatoris amb força en establiments comercials del Llevant de Mallorca.

La primera de les accions que s’atribueixen al detingut la va cometre, presumptament el passat mes de juliol, quan armat amb un ganivet de cuina va amenaçar a l’empleat d’una gasolinera per a obtenir els doblers de la caixa registradora. Posteriorment, també amb el rostre cobert i fent ús d’una arma blanca, va atracar dues estacions de servei més a Manacor i Cala Millor.

A més, se li atribueixen a l’octubre un robatori en una perruqueria de Canyamel i un altre en un basar xinès de Manacor, en els dos casos forçant l’accés als establiments quan estaven tancats.

Cau l'autor de tres atracaments a mà armada en gasolineres de Manacor i Cala Millor

La primera de les accions que s’atribueixen al detingut la va cometre, presumptament el passat mes de juliol, quan armat amb un ganivet de cuina va amenaçar a l’empleat d’una gasolinera per a obtenir els doblers de la caixa registradora.

Són tendència