Connect with us

Comunitat

El Suprem avala les ordenances que prohibeixen l’ús de maquines de construcció durant l’estiu

ordenances municipals

El Tribunal considera ajustada a dret l’Ordenança Municipal reguladora de renous i vibracions que l’Ajuntament d’Andratx va decidir aprovar fa 5 anys

El Tribunal Suprem ha avalat l’ordenança dictada per l’Ajuntament d’Andratx que prohibeix l’ús de màquines picadores per a la construcció durant juliol i agost per a evitar a la població les molèsties causades pel renou que provoquen.

En un acte que recull la sentència dictada aquest dimarts, la sala del Contenciós Administratiu ha explicat que considera ajustada a dret l’Ordenança Municipal reguladora de sorolls i vibracions de l’Ajuntament d’Andratx aprovada al maig 2014.

La sentència especifica que, segons la legislació, les màquines prohibides són, entre altres, els trituradors de formigó, martells picadors de mà i hidràulics, i equips de perforació.

La Sala estima el recurs de cassació interposat per la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, que va anul·lar aquest acord municipal després d’admetre un recurs de l’Associació de Constructors de Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència