Connect with us

Agenda

Conferència d’Antoni Ferrer: Es compleixen 50 anys de la desaparició del mític Teatre Principal de Manacor

Conferència d'Antoni Ferrer: Es compleixen 50 anys de la desaparició del mític Teatre Principal de Manacor

Serà el pròxim dijous, dia 14, a la seu de l’IMAS

Amb motiu del 50 aniversari del seu tancament, la Llar de Majors de l’IMAS de Manacor, situat al carrer No, vol retre homenatge al mític teatre manacorí amb una conferència a càrrec del periodista i editor de la revista ‘Perlas y Cuveas’, Antoni Ferrer Vallespir titulada “El Teatre Principal de Manacor”. Serà el pròxim dijous 14 de novembre, i en la qual es repassarà la trajectòria vital d’aquest local que va ser inaugurat en 1922 i que 47 anys després, en 1969, va tancar les seves portes per a convertir-se en un pàrquing de cotxes. Presentarà al conferenciant l’escriptor i investigador Antoni Sureda Vicens.

El Teatre Principal de Manacor s’inaugurava el 23 de desembre de 1922 amb la representació de la sarsuela “El anillo de hierro” i va tancar les seves portes el 7 de juny de 1969 .

L’acte començarà a les 19’00 hores. Completarà la conferència una projecció de gairebé un centenar de fotografies del teatre de diferentes obres que es van escenificar sobre el seu escenari al llarg de la seva història, a més de cartells, entre altres convocatòries.

El Teatre Principal de Manacor s’inaugurava el 23 de desembre de 1922 amb la representació de la sarsuela “El anillo de hierro” i va tancar les seves portes el 7 de juny de 1969 amb la popular obra de Sebastià Rubí i Antoni Servera “El tio Pep se’n va a Muro”.

Són tendència