Connect with us

Vist a les xarxes

El debat sobre el PGOU de Manacor segueix a les xarxes

El debat sobre el PGOU de Manacor segueix a les xarxes

El batle, Miquel Oliver i Margalida Ramis, del GOB, han discrepat públicament sobre els criteris polítics que han acabat per aprovar la nova norma urbanística de la capital del Llevant

El debat polític d’aquest passat dilluns a la nit en el saló d’actes de l’Ajuntament de Manacor per discutir l’aprovació del nou PGOU de Manacor ha tingut la seva continuïtat hores després a les xarxes socials. Més concretament a Twitter. Margalida Ramis, del GOB, s’ha manifestat partidària de tornar a situar la tramitació del futur Pla General a la casella zero i partir de bell nou. Ramis considera que “recórrer el camí que han marcat els oposats (políticament) sol ser un mal negoci (polític i social). Manacor també ha caigut ara. I això que havia estat un bastió de l’esperança per l’esquerra política”. La representant ecologista no amaga la seva decepció. Confiava que l’actual govern municipal de l’Ajuntament de Manacor decidís introduir canvis significatius respecte al Pla heretat de la passada legislatura, amb el mandat del PP, El Pi i AIPCSyS. Finalment, llevat d’algunes modificacions puntuals relacionades amb matèria d’habitatges i Medi Ambient, l’actual govern municipal va decidir no introduir canvis que haguessin endarrerit durant un temps no definit, segons les explicacions oferides per part dels responsables polítics, la seva futura aprovació. El batle, Miquel Oliver, després de ser interpel·lat via Twitter per Ramis va decidir respondre el següent: “En voler ens podem veure i xerrar amb tranquil·litat del PG de Manacor. Podrem valorar, si et sembla, la resolució de les al·legacions presentades pel GOB. “Dues mitges veritats no en fan una de sencera”.

“Manacor també ha caigut ara. I això que havia estat un bastió de l’esperança per l’esquerra política” (Margalida Ramis, GOB)

“Dues mitges veritats no en fan una de sencera” (Miquel Oliver, batle de Manacor)

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència