Connect with us

Actualitat

Terraferida sobre la requalificació de Torreflorida: “Una de les majors pilotades urbanístiques de Mallorca”

Terraferida es refereix a la requalificació de Torreflorida com "una de les majors pilotades urbanístiques de la història de Mallorca"

El nou Pla General aprovat ahir pel Ple municipal preveu requalificar una zona verda de 40.000 m2 per poder urbanitzar 275 habitatges

L’entitat Terraferida s’ha mostrat molt crític amb l’aprovació per part de l’Ajuntament de Manacor del nou PGOU. Aquest col·lectiu en aquestes últimes hores ha insistit a referir-se a la requalificació que afecta la zona de Torreflorida, situada a les immediacions de la carretera d’accés a Cales de Mallorca. Segons Terraferida, estem davant “una de les majors pilotades urbanístiques de la història de Mallorca: El nou Pla General requalifica una zona verda (en verd) de 40.000 m² per poder urbanitzar 275 habitatges. L’operació estaria al voltant dels 100 milions d’euros”.

Terraferida, mitjançant les xarxes socials, recorda que la coalició d’esquerres Més-Esquerra i Podem van al·legar contra aquesta operació urbanística quan eren oposició, l’any 2017. Recorden que Més-Esquerra anava més enllà i demanava que la zona fos sòl rústic. La revista del partit «Poble» denunciava l’operació que “ara, governant, han aprovat”.

 

Són tendència