Connect with us

Vist a les xarxes

Podem es desmarca de l’acord sobre el Centre de Tenis de Nadal a Manacor

Podem es desmarca de l'acord que permet la classificació d'interès turístic del Centre de Tenis de Nadal a Manacor

La formació d’esquerres, mitjançant les xarxes socials, ha manifestat que els seus dos consellers han manifestat en el Consell de Govern la seva disconformitat

Unides Podem- Balears se desmarcat aquest dijous de l’acord adoptat pel Consell de Govern, per vía d’urgencia i mitjançant la declaració d’interès general, que permet la classificació turística del Centre de Tenis de Rafel Nadal a Manacor, hi que novament ha generat opinions de tot tipus. Gent a favor de la decisió i també moltes opinions desfravorables.

Unides Podem, mitjançant les xarxes socials, ha manifestat que els seus dos consellers han manifestat en el Consell de Govern la seva disconformitat amb la mesura. “Ens desmarcam d’aquesta decisió del Consell de Govern. Els nostres 2 Consellers han mostrat avui la seva disconformitat amb l’urbanisme a la carta. No creiem ètic que des d’administracions públiques, i menys des d’un pacte progressista, es concedeixin privilegis a persones determinades”, ha piulat Podem en el seu compte de Twitter.

Unes hores abans el GOB també ha manifestat la seva disconformitat amb la decisió política, per considerar que la mesura introdueix l’ús turístic, no previst en el planejament urbanístic ni territorial, ni tan sols al Màster Plan que desenvolupà la primera llei a la carta per donar cobertura al projecte, “suposarà un augment de places: passa de 106 a 175 unitats residencials que representen 354 places, de les quals 214 són turístiques, permetrà la sobreocupació”, ja que la nova classificació contempla la possibilitat que a les places de residencial no tutelada, s’hi pugui “instal·lar temporalment un llit suplementari en algunes habitacions”, a més d’augmentar de manera significativa l’àmbit d’actuació afegint 3 finques cadastrals més, 25.427m2 més de superfície a ocupar. El GOB també critica que l’acord pres pel Consell de Govern obliga a l’Ajuntament de Manacor a fer-se càrrec de pagar amb doblers públics les infraestructures per resoldre l’increment de mobilitat a la zona.

 

Són tendència